RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.70
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

21 травня

Всі новини

Рік Бика буде початком 20 років багатства: три знаки Зодіаку з 2021 року чекає в житті "біла смуга"

В очікуванні Нового 2021 року багато хто мріє про виконання бажань про фінансове благополуччя і успіх. Астролог Павло Глоба назвав три знака Зодіаку, для яких наступні 20 років стануть особливо грошовими.

Прогноз опублікувало видання "Невські новини".

Львів очікує не тільки стабільне фінансове благополуччя, а й стабільний і прибутковий стосовно емоцій шлюб.

Козероги можуть наштовхнутися в 2021 році на "золоту жилу". Таке може статися, якщо не сидіти на місці - докласти зусиль і знайти додатковий заробіток. Згодом ця робота стане основною.

Рибам Металевий Бик дасть можливість не тільки розбагатіти, а й купити на нажите приємні речі. Риби зможуть почати жити собі на втіху, йти на ризик і відкривати для себе нові можливості.

Астролог також зазначив, що в 2021 році Тельці зможуть отримати стабільну високу посаду, а успіх Овнів буде залежати від корисних знайомств.

Решті знаків Зодіаку сумувати не варто. Близнюкам астролог радить подорожувати в 2021 році, і змінити роботу з місцем проживання, якщо є така можливість. Раки можуть зустріти надійного партнера, який допоможе з фінансами. Дів очікують приємні зміни на роботі і особистому житті. Терезам варто зосередитися на своїх навичках і уміннях. У Скорпіонів очікується або поповнення в родині або закінчення проблем їх нерухомістю. Стрільцям радять подорожувати і заводити нові міцні знайомства. Водолії можуть піднятися по соціальних сходах.

Як повідомляв "Апостроф", астролог Тамара Глоба назвала п'ять знаків Зодіаку, для яких мрії в 2021 році можуть стати реальністю.