RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо авто з найнадійнішими двигунами, які можуть служити "вічно"

Фахівці американської компанії CarMD на основі даних понад 15,5 млн автомобілів, які були випущені з 1996 по 2020 рік, склали рейтинг автомобілів з найнадійнішими двигунами.

Про це йдеться в повідомленні на сайті компанії CarMD.

Експерти звертали увагу на частоту спрацьовування індикатора, що свідчить про можливу несправність двигуна і необхідність його перевірки, а також на вартість ремонту моторів автомобілів різних марок в США.

Так, найрідше індикатор, що свідчить про можливу несправність двигуна, спрацьовував у автомобілів японської марки Mitsubishi. На другій сходинці в рейтингу розташувалися машини німецького Mercedes-Benz. Трійку лідерів замкнули автомобілі компанії Volkswagen.

В першу "п'ятірку" також увійшли машини американських компаній Buick і Ford. Експерти відзначили надійність марок Mazda, BMW, GMC, Subaru і Cadillac.

Серед моделей лідером надійності стала Toyota Tacoma 2018 року випуску. До "трійки" лідерів потрапили також Honda CR-V 2015 модельного року і Toyota Camry 2018 року.

Десятка найнадійніших моделей автомобілів виглядає так:

Наступним фактором, який розглядали в рейтингу, стала вартість ремонту моторів автомобілів різних марок в США. Як виявилося, найдешевше відремонтувати двигуни японської Kia - в середньому $322.

На другому місці знаходиться Chrysler ($ 333), на третьому Mazda ($339), на четвертому - Hyundai ($ 352) . Замикає п'ятірку лідерів Dodge.

Серед автомобілів різних марок і моделей найдешевше відремонтувати двигун Hyundai Tucson 2018 року.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автомобільні експерти склали рейтинг автомобілів, які є найбільш захищеними в плані викрадень в Україні.