RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Дніпрі крижаний дощ перетворив дороги на ковзанки - число ДТП швидко зростає: фото і відео

У п'ятницю, 25 грудня, в Дніпрі пройшов крижаний дощ, який раніше скував Харків, перетворивши дороги міста на ковзанки. Через стихійне лихо в місті тільки за одну ніч сталося понад десять аварій.

Про це повідомляє "Інформатор".

На лівому березі міста найскладніша ситуація на вулицях Дементьєва, Береговій, Шолохова, Вітчизняній, Каруни, Маршала Малиновського, а також на Донецькому шосе, Слобожанському і Мануйлівському проспектах.

На правому березі лід вкрив вулиці Січових стрільців, 6-ї Стрілецької дивізії, Короленка, Космічну, Яснополянську, Мільмана, обережними треба бути на Крутогірному спуску, а також на проспектах Поля, Героїв і на ділянках бруківки на проспекті Дмитра Яворницького.

В місті зафіксовано велику кількість ДТП. Так, на проспекті Гагаріна, 95, сталася аварія. Тут автобус №146 влетів в стовп, рух транспорту ускладнено.

Як повідомляв "Апостроф", синоптики прогнозують, що 31 грудня в Україні буде не зовсім зимова погода: в південних регіонах стовпчики термометрів підвищаться до + 13°, в інших регіонах - + 3° вночі і до + 8° вдень.