RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

ДТП з автоцистерною в Житомирі: через витоку газу евакуювали мешканців кількох будинків, фото

У суботу, 26 грудня, в Житомирі водій автоцистерни, яка перевозила газ пропан-бутан, скоїв наїзд на тролейбусну електроопору і перекинувся посеред вулиці. Очевидці повідомляють про витік газу, через який з найближчих будинків евакуювали місцевих жителів.

Про подію повідомили в прес-службі МВС.

Як сказано в повідомленні, аварія з автоцистерною сталася на вулиці Чуднівської близько 14.00.

"Водій газовоза не впорався з керуванням, допустив зіткнення з тролейбусною електроопорою і перевернувся на бік. Жертв і постраждалих немає. Цистерна не ушкоджена, травить запобіжний клапан", - сказано в повідомленні.

У прес-службі уточнили, що співробітники Нацполіціі перекрили рух на вулиці, де сталася ДТП, і евакуювали 12 мешканців з двох прилеглих житлових будинків. Для забезпечення пожежної безпеки на місці події присутністю екіпажі рятувальників ДСНС - 3 одиниці техніки та 12 чоловік особового складу.

Як повідомили очевидці аварії на сайті Житомир.info, біля місця ДТП чути різкий запах газу, крім поліцейських і рятувальників тут працюють газовики, приїжджала карета швидкої допомоги.

Про стан водія вантажівки в повідомленнях нічого не сказано.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 26 грудня евакуатор влаштував курйозну ДТП в одному з районів Києва і зник з місця події.