RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Накриють дощі, а після буде "спека": синоптики дали прогноз на початок тижня в Україні

Погода приготувала українцям деякі сюрпризи в період з 28 по 31 грудня, включаючи потепління до +15 градусів.

Про це інформує Укргідрометеоцентр.

За прогнозами синоптиків, сьогодні, 28 грудня, в більшості регіонів пройдуть дощі, а вдень температура повітря буде від +1 до +8 градусів. Вночі похолодає до -4.

На Сході і на Півдні буде хмарно, але без опадів. Температура вдень до -4, виняток - в Криму до +9 градусів, а вночі заморозки до -9 градусів.

29 грудня дощі очікуються тільки в Закарпатській, Івано-Франківській і Чернівецькій областях, а в інших - сонячна погода. На Заході вдень очікується від +4 до +9 градусів, на Півдні і в Криму - до +13, у Києві - до +6, а на Сході буде холодніше - від 0 до +2. Вночі також очікується плюсова температура, за винятком Донецької, Луганської, Харківської та Сумської областей - до -4.

30 грудня можна забути про сонячну погоду, а дощі накриють Закарпатську, Чернівецьку, Львівську, Волинську та Івано-Франківську області. Днем будуть температурні гойдалки від +2 до +13 градусів, а найтепліше буде в Криму - до +15. Вночі мінусова погода очікується лише на Луганщині - до -2 градусів, в інших регіонах - від +1 до +11 градусів. У столиці вдень потеплішає до +9, а вночі стовпчики опустяться до позначки в +5.

Останній день 2020 року, 31 грудня, запам'ятається українцям похмурою і дощовою погодою. Опади очікуються у всіх західних регіонах, а також у Київській, Сумській, Чернігівській, Полтавській і Черкаській областях. Температура повітря вдень у цих регіонах від +4 до +9, на Сході - від -2 до +4, у центральних - до +10 градусів, а в Криму та на Півдні потеплішає до +13.

Раніше ми розповідали, яка погода чекає українців у новорічну ніч, 31 грудня.