RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Названо найкращі міські авто - відрізняються доступною ціною та надійністю

У міському режимі експлуатації видно відразу всі недоліки автомобіля. Тому, перш, ніж скласти рейтинг кращих, експертами було проаналізовано ряд характеристик.

Про це написав сайт 1gai.

Серед міських автомобілів вибрали кращі, які досить маневрені під час паркування, якісні, надійні та недорогі в обслуговуванні. Експерти склали ТОП-10, який представлений нижче.

1.Kia Soul 2010-2013

Першою у рейтингу стала Kia Soul 2010-2013 року випуску. Авто може похвалитися солідними габаритами. Салон дуже місткий і в ньому буде комфортно навіть великій родині. Крім того, в автомобіля місткий багажник. При цьому висока посадка, яка забезпечить комфортне переміщення по різного типу дорогах.

2. Smart ForTwo 2008-2013

Машина є класичним міським авто. Досить економічно витрачає паливо. А мініатюрні габарити Smart ForTwo дозволяють припаркуватися в будь-яких найскладніших та обмежених паркувальних умовах.

3. Jeep Cherokee 2013-2015 (2.0 дизель)

Звичайно, позашляховики досить неповороткі на міських парковках. Але Jeep Cherokee може "похвалитися" економічним двигуном, відмінною підвіскою, яка не боїться міських ям на дорогах, і відмінною вантажоністю. До того ж у такій машині буде однаково комфортно і великій родині з дітьми та компанії друзів, які вирішили виїхати разом за місто.

4. Toyota Prius 2011-2013

Гібридна Тойота Пріус потрапила в рейтинг не випадково. Це єдина машина в списку, яка в міському режимі споживаємо менше палива, ніж на трасі. У неї виходить це завдяки її гібридному двигуну. Стоячи в пробці, автомобіль працює виключно на електротязі, не витрачаючи паливо.

5. Subaru Forester 2003-2008

Автомобіль, щось середнє між кросовером і універсалом. Він повнопривідний, а значить більш впевнено тримається на дорозі, особливо в зимовий період, коли дороги то мокрі, то замерзлі. До того ж, автомобіль здатний легко пройти в будь-яких складних дорожніх умовах, будь-то замет або глибока калюжа. Що стосується витрати палива, тут теж все досить економічно, незважаючи на чотири провідних колеса.

6. Volkswagen Golf 2012-2015 (1.2 TDSI)

Автомобіль визнаний улюбленим у багатьох європейців. Завдяки своїй компактності, він може проїхати по дуже вузькій вулиці. При цьому стильний, недорогий, економічний і надійний.

7. Toyota Rav4 2005-2012 (2.0)

Справжня знахідка для тих, хто любить часто виїжджати за місто. Підвіска у цього автомобіля вважається найнадійнішою у світі. Так що не страшно буде влетіти в якусь яму. Величезною перевагою буде і його місткість. Причому це стосується і салону і багажника.

8. Mini Cooper 2001-2013

Це кращий вибір для тих, хто хоче компактний автомобіль, який буде досить економічним, але при цьому залишиться стильним, якщо не сказати розкішним. Mini Cooper відмінно паркується на будь-яких навіть самих тісних парковках. При цьому досить місткий.

9. Audi A3 2006-2013 (1.4 TFSI)

Машина практична і відноситься до розкішного клас-сегменту. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче більш елітне авто. Audi A3 це той же хетчбек, але люкс-класу. Потужний, місткий, з відмінною підвіскою для міських доріг. При цьому досить компактний, щоб легко було паркуватися на стоянках будь-якого розміру.

10. Hyundai Solaris 2013-2014 (1.4)

Сьогодні цей автомобіль можна по-праву назвати бестселером вітчизняних доріг. Його часто вибирають для себе таксисти, і не дарма. Він дуже економічний, при цьому витрати на його утримання і ремонт будуть мінімальними. Автомобіль дуже маневрений, що важливо для мегаполісів.

Як писав "Апостроф" раніше, названо найпопулярніші авто в різних областях України - серед "топів" навіть "Москвичі".