RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Бик порадує їх щедрими подарунками: чотири знаки Зодіаку втілять всі мрії в 2021 році

Рік Металевого Бика сам по собі вдалий для різних починань і сприятливий для справ, розпочатих раніше. Але для деяких знаків Зодіаку 2021 року буде щедрим на позитивні зміни.

Про це говорить астролог Олена Батир, чий прогноз опублікував сайт "360".

5 знаків Зодіаку кардинально змінять життя в 2021 році

Тілець

Рік буде вдалим в професійному плані. Тельців чекає особистісний підйом, успіхи в кар'єрі і пошуку творчих рішень при виконанні поставлених завдань.

Однак Тельцям доведеться зіткнутися з неприємними моментами. Гостро постане питання пошуку себе, тому не виключено почуття невизначеності.

Лев

Головне в рік Бика - бути впевненим в прийнятих рішеннях. Ця впевненість дуже сильно впливатиме на важливі справи. Ваша завзятість надасть допомогу в ухваленні радикальних рішень, наслідки яких позитивно вплинуть на життя. Левам у 2021-му супроводжуватиме успіх - вони відчують глибоку емоційну прихильність до тих, кого люблять.

Левам потрібно берегти нерви і не напружуватися, бо рік Бика може "бити по голові".

Стрілець

Стрільців чекає багато сюрпризів. Їх буде супроводжувати удача й успіх. Особливо це стосується освіти: процес навчання буде ефективніший і результативніший.

Цьому знаку під силу буде впоратися з усіма важливими справами. Неприємності не викликатимуть сильних негативних емоцій і бажання опустити руки. Стрільці в рік Бика будуть самі керувати своїм життям і не будуть загублені.

Водолій

Рік Бика принесе величезну кількість нового досвіду. Спочатку можливі складнощі і виклики долі. Виникне бажання різко і терміново все змінити, але не варто поспішати. Краще трохи перечекати, охолонути і подумати, а потім поступово робити своє життя кращим.

За словами астролога, для Водоліїв "взагалі весь рік хороший". У них хороші гроші, здоров'я, можуть дозволити собі поїздки.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи прогнозують, що в 2021 році казково розбагатіють чотири знаки Зодіаку.