RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Названо кросовери з "вічним" двигуном - довго служать і рідко ламаються

Раніше автоексперти назвали кращі повнопривідні кросовери вартістю до 600 тисяч гривень. Тепер же з'явився список найнадійніших кросоверів.

Рейтинг опубліковано на сайті What Сar.

Він був складений за результатами опитування власників авто, вони відповіли на питання про надійність своїх машин і неполадки, з якими вони зіткнулися.

10 SEAT Ateca

Кросовер досить надійний і рідко підводить власників, але деякі водії повідомили про проблеми з роботою кондиціонера і акумулятора.

9 Toyota C-HR

Власники задоволені автомобілем, якщо проблеми все ж і виникають, вони стосуються роботи супутникової навігації і обшивки салону.

8 Kia Sportage SL (2010-2015)

Цей кросовер вже кілька років утримує в Україні лідерство на ринку нових авто. За словами власників, незручності за роки експлуатації викликали лише деякі проблеми з електронікою і коробкою передач.

7 Volkswagen Tiguan I (2007-2015)

Tiguan показав себе досить надійним кросовером, однак деякі повідомили про проблеми з вихлопною системою. Крім того автомобілісти зверталися в сервіс в зв'язку із "зносом" електроніки.

6 Volkswagen Tiguan II

На думку водіїв, друге покоління кросовера надійніше за свого попередника. Він створює зовсім небагато проблем, в основному, вони пов'язані з кузовом і Bluetooth.

5 Hyundai Tucson

Tucson завоював славу з найнадійніших кросоверів сучасного автопрому, хоча частка нарікань все ж зростає в міру терміну експлуатації. Зокрема деякі мають претензії до роботи коробки передач і незадоволені обробкою салону.

4 Peugeot 3008

Новий Peugeot 3008 радує не тільки ефектним зовнішнім виглядом, але і дарує власникам комфортне керування і надійність. Однак трапляються нарікання на рульове управління і роботу кондиціонера.

3 Audi Q3

Кросовер преміального сегмента практично не створює проблем власникам. Його користувачі повідомили про виняткову надійності автомобіля.

2 Volvo XC40

Це - один з найбезпечніших автомобілів у світі. Власники відгукуються про нього як про дуже надійний і комфортний кросовер. Рідкісні нарікання стосувалися проблем із супутниковою навігацією автомобіля і поломок паливної системи.

1 Kia Sportage QL (2015)

Четверте покоління все так же радує покупців як ціною так і привабливим зовнішнім виглядом. Власники дуже задоволені ним і рідко повідомляли про неполадки. Рідкісні скарги стосувалися коробки передач.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти автомобільного ринку в Україні підвели своєрідні підсумки 2020 року і назвали 10 найпопулярніших в Україні б/в кросоверів.