RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Названі кращі авто для жінок - стильні, потужні і швидкі

Автомобільні експерти склали список автомобілів, які найкраще підходять для водіїв жіночої статі.

Відповідний рейтинг ТОП-9 опубліковано на сайті Autonews.

Fiat 500

Цю компактну машину можна охарактеризувати словами "маленька, стильна, італійська" так само, як і дамську сумочку. У березні компанія Fiat представила нове покоління моделі - електричний Fiat 500e з відкидним дахом з пробігом в 320 км на електротязі.

Ferrari Portofino

3,8-літровий 600-сильний автомобіль в кузові кабріолет сподобається жінкам, які люблять швидку їзду. Ця машина розганяється до 100 км / год всього за 3,5 секунди. Її назва автомобіля відсилає до популярного італійського курорту, який теж дуже люблять жінки.

Range Rover Evoque

Модний і молодіжний міський кросовер з обтічним кузовом, висувними ручки і електронною начинкою за останнім словом техніки сподобається жінкам, які люблять виділяться в натовпі. Це незвичайний, стильний і помітний в потоці автомобіль.

Kia Soul

Ця машина може похвалитися неординарним дизайном. Її часто вибирають в якості першого автомобіля або як міську машину для повсякденної їзди. Всі комплектації, крім базової, оснащені камерою заднього виду.

Tesla Model X

Місткий електричний кросовер, тихий і швидкий, має повний привід і три базові комплектації. Жінкам знадобиться трохи часу, щоб закохається в нього.

BMW X1

Цей автомобіль є самим практичним в щоденної експлуатації і привабливим для жінок. Машина представлена на ринку як з бензиновим, так і з дизельним мотором.

Mercedes-Benz A-Class

Міський седан, який зручно паркувати, хороший в маневруванні і зовні. Серед шанувальників A-Class жінок все-таки більше, ніж чоловіків.

Mini Cooper S Cabrio

Молода, спортивна та активна дівчина точно оцінить цей кабріолет. Єдиний мінус - м'яка дах, яку потрібно серйозно готувати до зимівлі. В іншому ця машина буде приносити господині тільки позитивні емоції.

Nissan Juke

Хтось вважає цю машину потворною, але багато хто захоплюється її самобутністю. Японський кросовер нікого не залишив байдужим до своєї зовнішності. Може, тому він і подобається жінкам.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автоексперти назвали сім авто, на яких цілком реально проїхати понад 500 тисяч км.