RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Названо кращі кросовери з високим кліренсом - витрачають мало палива і не підводять

Автомобільні експерти назвали кращі компактні кросовери. Ці авто розмірами трохи перевершують хетчбеки, але відрізняються збільшеним кліренсом, шириною кузова і висотою салону. Ці характеристики роблять їх більш прохідними і зручними. Паркуватися в місті на них найпростіше.

Про це пише видання "Выборовед".

Renault Sandero Stepway

Цей кросовер з економічною витратою палива є кращим компактним кросовером від французької компанії. З двигуном 1.6 л і АКПП він споживає 4.5 л на 100 км в змішаному циклі. Його зовнішній вигляд відрізняється невеликим рейлінгом на даху, хромованими порогами, дверними ручками і накладками на дзеркала. Колісні арки завбачливо покриті пластиком, що подовжує стійкість до корозії.

Kia Soul

Цей автомобіль поєднує в собі сучасні розробки і нотки ретро. Його відрізняють рівні лінії капота і даху, величезний повітрозабірник і тривимірні фари, а також вертикальний звис задньої частини кузова.

Машина забезпечена круглими протитуманними фарами, штатними дисками на п'ять спиць і може мати дах в контрастний колір з кузовом, що підвищує її привабливість.

Nissan Qashqai

Цей кросовер має багато варіантів по потужності. Для тих, хто любить економію, пропонується двигун 1.2 л на 115 к.с. Любителям драйву японський концерн поставляє 1.6 л, який видає 163 к.с. Серед дизелів є 1.5 і 1.6 л, що виробляють 110 і 130 к.с.

Моделі можуть комплектуватися МКПП або АКПП. Дизельна версія 1.6 л оснащується повним приводом. П'ятидверний кросовер обладнаний вузькими фарами, бампером складної форми і скошеним дахом, що підвищує аеродинаміку.

Mazda CX-5

Це кращий середньорозмірний кросовер від японської компанії, який випущений вже в двох поколіннях і пережив один рестайлінг.

Остання версія обладнана дуже вузькими фарами і вертикальними радіаторними гратами, що надає їм грізний бойовий вид. Цей образ доповнюють тонкі прорізи в бампері і скошений дах. Багажний відсік трохи подовжений за рахунок вставки кузовного скла і ще однієї стійки.

Volkswagen Tiguan

Цей автомобіль є кращим кросовером серед середньорозмірних моделей по прохідності. Його дорожній просвіт становить 200 мм, чим не завжди можуть похвалитися повноцінні джипи.

Кросовер відрізняється строгим дизайном з великими фарами, горизонтальними ламелями решітки радіатора і виразними дефлекторами. Найкраще вибирати авто з дизельним двигуном 2.0 л і АКПП, що дає потужність 140 к.с. і витрата палива 6.3 л в змішаному циклі.

BMW X3

Це кращий кросовер від німецької компанії. Паркетник може оснащуватися двигунами від 2.0 до 3.0 з потужністю від 252 к.с. до 360 к.с. Навіть при 252 к.с. автомобіль здатний розганятися до швидкості 240 км /год.

Зовні це дуже впізнаваний дизайн з лінзованими двосекційними круглими фарами, двома квадратами решітки радіатора і об'ємними колісними арками.

Hyundai Santa Fe

Цей кросовер називають найкращим по місткості, оскільки в нього можна встановити третій ряд крісел, що розширює кількість пасажирів до 7 осіб.

Останнє покоління 2018 року отримало зовсім новий вигляд з величезними радіаторними гратами у вигляді сот, вузькими фарами і великими ходовими вогнями. Задня частина кузова розширена, тому там так само просторо, як і пасажирами спереду.

Модель може оснащуватися двигунами 2.4 потужністю від 172 до 235 к.с. Є версії з переднім і повним приводом.

Toyota Highlander

Цей японський автомобіль кращий серед кросоверів по місткості завдяки величезним розмірам кузова 4890х1925х1730 мм. Це дозволяє йому постійно мати сім крісел і ще залишається місце для багажника на 195 л.

Зовнішність авто виділяється трапецієподібними гратами радіатора з хромованими ламелями і вертикальними дефлекторами з протитуманними фарами. Автомобіль може оснащуватися моторами від 2.7 до 3.5 л.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автомобільні експерти склали рейтинг автомобілів, які є найбільш захищеними в плані викрадень в Україні.