RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Депутата Запорізької міської ради від партії Буряка може бути відкликано - активісти

Депутат Запорізької міської ради Михайло Прасол, якого називають протеже мера Запоріжжя, може бути відкликаний від депутатських повноважень.

Про це в соцмережах повідомили члени ГО "Рух" Справедлива Україна ":

"Так, було встановлено, що за останні 4 роки, депутатами було незаконно освоєно коштів на 181 млн грн! За даними фактами, за нашою заявою, правоохоронними органами було ініційовано кримінальне провадження. Ніхто не здивується, що організаторами схеми ЗМІ вказують екс- депутата Запорізької обласної ради Ярослава Гришина і Михайла Прасола, депутата Запорізької міської ради. Оскільки, ТОВ "Міжнародна юридична фірма" Ярослав Гришин і партнери ", власником якої є якої є Ярослав Гришин і в якій працює Прасол, здійснювала підготовку всієї документації, що також підтверджується оприлюдненими журналістами матеріалами електронного листування юристів. Тому, ми щиро раді, що знайшли більше 2000 однодумців у Вознесенському виборчому окрузі Запоріжжя, які поставили свої підписи за відкликання кандидатури Прасола!".

Аналогічна інформація про зібрані підписи про відкликання кандидатури Михайла Прасола з'явилася і в Telegram-каналі "Михайло Прасол - Ваш кандидат", який був створений в період початку передвиборної гонки в місцеву раду Запоріжжя.

Раніше ЗМІ повідомляли про розслідування щодо депутатів місцевої міської ради Запоріжжя та обласної ради Запорізької області за фактом систематичного заволодіння шахрайським шляхом бюджетними коштами - "схемою виділення матеріальної допомоги "мертвим душам" і виведенням майна місцевого збанкрутілого заводу.