RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Названо п'ять кращих мінівенів 2020 року - ідеальний вибір для тих, у кого є діти

Автомобільні експерти склали список кращих автомобілів універсал з підвищеною місткістю для великої родини, так званих мінівенів.

Відповідний рейтинг ТОП-5 опубліковано на сайті "КП".

Toyota Venza

На першому місці опинилася Toyota Venza. Цей зручний, місткий і надійний автомобіль відносять і до кросоверів, і до мінівенів, в ньому легко можуть розміститися сім чоловік.

Цей автомобіль має мультифункціональне рульове колесо, датчик світла, круїз-контроль, шкіряний салон, задні датчики паркування, а також обігрів лобового скла, дзеркал і передніх сидінь, люк з електроприводом і панорамний дах. Відрізняється великим багажником на 975 літрів.

Плюси цього автомобіля в тому, що він безпечний, великий, комфортний, має хороші ходові якості, місткий салон і гарний зовнішній вигляд. Мінусами експерти називають слабкий двигун, м'яке лакофарбове покриття, маленькі дзеркала заднього виду.

Його ціна від 23 тисяч доларів.

SsangYong Korando Turismo

Просторий і місткий автомобіль з п'ятьма і сімома сидіннями: два спереду, три ззаду, і ще два в районі багажника. Має дуже довгий і широкий кузов. Його цінують за безпеку, місткість, прохідність, комфорт. Таку вживану машину можна придбати від 17 тисяч доларів.

Mercedes-Benz V-class

У базовій моделі цього автомобіля передбачено клімат-контроль і мультимедійну систему. У комплектації подорожче є спортивна підвіска, обробка салону шкірою і деревом, додаткове освітлення салону. У топ-комплектацію входить преміальна аудіосистема, панорамний дах з люком, холодильник в центральній консолі, роздільні кріслами другого ряду з індивідуальними підлокотниками, задні двері з електроприводом.

Вважається універсальним, надійним, безпечним, а також має привабливий і представницький зовнішній вигляд.

Вартість від 47 тисяч доларів.

Volkswagen Touran

Багатофункціональний автомобіль на 5 і 7 місць, завдяки трансформації салону, може бути перетворено у місткий двомісний фургон з багажником на 1913 літрів. У стандартному комплектуванні оснащений двома рядами сидінь, третій ряд встановлюється в якості опції, також як панорамний зсувний люк, біксенонові фари, шкіряні сидіння .

Його плюсами є малі витрати пального, салон, що трансформується, багата комплектація, надійність, економічна витрата на трасі. Недоліками експерти називають низьку стійкість лакофарбового покриття (оцинковані тільки пороги), брак 6 передачі (при швидкості 100 км / ч вже 3000 оборотів).

Його ціна від 17 тисяч доларів.

Peugeot Traveller

Замикає п'ятірку кращих міневенів автомобіль, в якому вісім місць, салон з трьома рядами сидінь і зсувні бічні двері. У його стандартне оснащення входить клімат контроль і кліматична установка, задні парктроники, штатний магнітофон з радіо і Bluetooth, AUX і шкіряне кермо. Покращену комплектацію доповнено шкіряним оздобленням салону, електрорегулюванням передніх сидінь, ксеноновими фарами, камерою заднього виду, датчиками світла і дощу, системою безключового доступу, електроприводом зсувних дверей, системою навігації і легкосплавними дисками.

Перевагами цього автомобіля є паливна економічність, курсова стійкість, особливо в поворотах, якісне покриття фарбою, досить правильна настройка підвіски. Його мінус - дуже дороге моторне масло.

Вартість такого автомобіля від 28 тисяч доларів.

Як повідомляв "Апостроф", журнал The Straits Times, який становить щорічний рейтинг найпопулярніших нових автомобілів року, назвав претендентів на звання автомобіль 2020 року - в шорт-лист увійшли вісім замість звичних 10 автомобілів.