RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Києві почалася смолоскипна хода на честь дня народження Бандери, онлайн трансляція

У Києві проходить факельний марш на честь 112-го дня народження лідера українських націоналістів Степана Бандери, поліція посилила заходи безпеки в центрі української столиці.

Онлайн трасляцію цього заходу проводять на Facebook-сторінці hromadske.ua.

Учасники маршу почали збиратися біля пам'ятника Тарасу Шевченку близько 18.00. Вишикувавшись колоною близько тисячі чоловік із запаленими факелами в руках рушили від парку Тараса Шевченка вниз на Хрещатик в сторону Майдану Незалежності.


У поліції повідомили, що на час ходи посилили заходи безпеки в центрі Києва.

"Перед початком проведення заходів вибухотехніки і кінологи обстежили територію на предмет виявлення підозрілих речей або пакетів, а також супроводжувати колону по маршруту руху. Крім цього, представники поліції діалогу та інших профільних служб проводять з учасниками заходу превентивну профілактичну роз'яснювальну роботу з метою попередження і недопущення будь-яких правопорушень", - сказано в повідомленні поліцейської прес-служби.

До організаторів і учасників акції поліцейські звернулися з нагадуванням про необхідність дотримуватися вимог карантину і не порушувати громадський порядок.

Як повідомляв "Апостроф", раніше підприємці, які протестують проти введення касових апаратів для ФОП, продовжили свою акцію протесту на Майдані Незалежності в Києві, незважаючи на холодний грудневий дощ.