RU  UA  EN

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 травня

29 травня

Всі новини

2021 рік стане доленосним для п'яти знаків Зодіаку: мрії стануть реальністю

Ось і настав 2021 рік металевого Бика. Найбільш доленосними місяцями цього року астрологи називають січень, серпень і грудень. Саме в ці місяці на всіх впливатиме планета великого щастя. Її вплив принесе серйозні зміни в життя п'яти знаків Зодіаку.

Про це пише АТВ медія.

Овен

Овнам в 2021 рік Бика обов'язково посміхнуться планети, вони будуть сприяти їм у всьому. Представникам цього знака зодіаку, незважаючи на заступництво зірок, не варто розслаблятися. Пік змін в їхньому житті прийдеться на січень і початок березня 2021 року. Це буде ідеальний час для прориву в кар'єрі. Здійснюйте свої найсміливіші плани, але не забувайте, що є ризик опинитися в конфліктній ситуації, тому зберігайте спокій.

Телець

Представникам знака Тельців потрібно закінчувати просто мріяти, і переходити до активних дій. Удача на їхньому боці в цьому році. Головне - чітко розмежовувати те, чого хочуть вони, і чого від них чекають оточуючі. Постарайтесь розвинути ті союзи, які у вас вийшло утворити в 2020 році. Не лінуйтеся, отримуйте нові навички та знання. А з червня по жовтень вас чекає прорив у фінансовій сфері, можлива навіть несподівана зміна роботи або переїзд.

Рак

Вже на початку 2021 року Раки можуть круто змінити своє життя. На них в цей період сильно впливає Сатурн з знака Козеріг, а це серйозна підтримка в доленосних змінах. Головне - не забувати про досвід минулого, і не повторювати помилок.

Стрілець

Найгостріші і доленосні зміни в житті Стрільців вже відгриміли в 2018-2019 рр. Тоді на них сильно впливали затемнення. 2021 рік має бути набагато спокійніше і позитивніше. Він буде легше в усіх відношеннях. Зірки будуть допомагати вам легко долати будь-які труднощі, а також реалізувати свої плани.

Водолій

Найзначнішим у всіх сенсах слова 2021 рік стане для Водоліїв. Цього року у вашому знакові накопичилося максимальну кількість планет, які будуть впливати на всі сфери вашого життя. Представникам цього знака доведеться багато трудитися, але їх завзятість буде винагороджена. Зірки готують Водоліям в найближчі кілька місяців доленосну зустріч. В їх життя прийде хтось, хто змінить життя кардинально.

Як писав "Апостроф" раніше, астрологи назвали щасливчиків, які в 2021 році візьмуть Бика за роги.