RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Бик може влаштувати справжню кориду: для трьох знаків Зодіаку 2021 рік стане фатальним

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким новий 2021 рік, який пройде під знаком Білого Металевого Бика, влаштує випробування на міцність, а в підсумку може стати фатальним.

Про це пише портал Yandex.

Овен

Неприємності 2021 року для Овнів локалізуються в зоні його авантюрних прагнень, що граничать з порушенням законів - державних і моральних. Овнам слід забути про азарт і везіння в іграх на гроші: великі ставки неминуче будуть програні. Пригоди і авантюри в любовних справах теж можуть доставити немало переживань. У 2021 році Овнам гороскоп пророкує низку викриттів, конфліктів і всілякої непотрібної суєти. Зірки радять усіма силами уникати курортних романів - нічого доброго вони не принесуть.

Водолій

Водоліям зірки радять стримувати свої амбіції. Везіння і визнання оточуючих можуть зробити Водоліїв надто самовпевненими, аж до втрати зв'язку з реальністю. Рік Бика пролетить для Водоліїв як одна хвилина, оскільки представники цього знаку будуть зайняті як своїми справами, так і тим, що їх не дуже стосується. Крім наполегливої роботи Водоліїв очікує ще й боротьба з нечесністю, ворожнечею і помилками. Гороскоп попереджає: Водоліям слід уникати дріб'язковості і підозрілості, адже саме це і може перекреслити всі позитивні починання представників знаку.

Лев

В 2021 році Леви зможуть піднятися на такий рівень, де їм будуть довіряти найвідповідальніші з рішень. Небезпека періоду полягає в тому, що шляху назад вже не буде. Ті з представників зіркового сузір'я, хто звик будувати свої стосунки зі світом, тільки виходячи з суто особистих інтересів, своїми ж руками можуть зруйнувати краще, що коли-небудь у них виходило. У життєвому плані 2021 рік стане для Львів періодом випробування на міцність. Ймовірні проблеми зі здоров'ям, викликані перевтомою. Тому зірки радять впродовж року розумно розподіляти сили і не братися за нездійсненні завдання.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, яких у 2021 році буде супроводжувати удача.