RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

"Епіцентр" придумав, як обійти заборони в локдаун: фото

У деяких магазинах торговельної мережі "Епіцентр" знайшли можливість під час жорсткого локдауну обійти заборону на торгівлю товарами, які не належать до категорії першої необхідності або продуктів харчування.

Про це повідомили в Telegram-каналі PavlovskyNEWS, опублікувавши фото з одного з столічніх магазинів.

Як стверджують в повідомленні, "Епіцентр" повністю відкритий для покупців. Співробітники магазину на вході попереджають покупців, що товари, які не внесені до списку першої необхідності, потрібно буде оформити через онлайн замовлення. Таким чином можна придбати будь-який товар: від шурупа до телевізора.

"Все дозволене ви можете придбати як зазвичай - просто сплативши на касі. Решту асортименту можна вибрати в залі, скласти в візок, через працівників залу оформити як онлайн замовлення, оплатити і забрати товар. У пункті видачі онлайн замовлень вже утворилася черга людей з візками" , - сказано в повідомленні.

Таку ж схему виявили і в місті Одесі.

"Продавці на накладну виписують товар, на комп'ютері друкується документ, в підставі пишуть - онлайн-замовлення, і на касі платять. Будь-яка група товарів продається", - стверджують в Telegram-каналі Одеса. info, підтвердивши це відповідним відео.

Проте в сюжеті телеканалу zik зауважили, що такий прийом використовують не всі магазини "Епіцентр". У деяких в мережі не продають одяг, взуття, меблі, текстиль, техніку, ювелірні вироби, парфумерію, будівельні матеріали; зате можна придбати продукти харчування, лікарські засоби, вироби медичного призначення, засоби зв'язку, засоби гігієни, ветеринарні препарати, корми для тварин, насіння, засоби захисту рослин, друковану пресу, побутову хімію.

Як повідомляв "Апостроф", карантинні обмеження не торкнуться роботи банків, проте у зв'язку з вихідними через різдвяні свята,в роботі фінансових установ відбудуться зміни.