RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

На Закарпатті чоловік до смерті побив дітей: фото і моторошні подробиці

Увечері напередодні Різдва в готельно-ресторанному комплексі "Оксана" в місті Тячів (Закарпатська область) 30-річний чоловік завдав ножові поранення своїй співмешканці і її маленьким дітям. Дев'ятирічна дівчинка і дворічний хлопчик померли на місці злочину.

Про це повідомили в прес-службі поліції Закарпатській області.

Як сказано в повідомленні, п'яний 30-річний житель селища Буштино посварився зі своєю 35-річною співмешканкою, разом з якою в закладі було двоє її дітей.

"У ході сварки 30-річний зловмисник завдав жінці і дітям тілесних ушкоджень. Від отриманих травм малолітні померли на місці події. З важкими тілесними ушкодженнями до лікарні доставлена і сама 35-річна мати дітей", - сказано в повідомленні.

Зловмисника затримано, він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Йому пред'явлено підозру в скоєнні умисного вбивства двох малолітніх дітей з особливою жорстокістю (п.1,2,4 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України) і в замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15 ч.1 115 Кримінального кодексу України). Санкція першої статті передбачає довічне ув'язнення. Слідство у справі триває.

У соцмережі Facebook опубліковано фото затриманого, а також дітей, яких він позбавив життя.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Львівській області на території розважального комплексу було виявлено тіла 36-річної жінки та її дочок 5 і 9 років. Згідно з попередньою версією слідства, жінка вбила своїх дітей з рушниці, а потім наклала на себе руки.