RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Снігопади в Іспанії стали причиною смерті трьох людей: фото наслідків стихії

Шторм Філомена, який обрушився на Іспанію два дні тому, приніс до Королівства рясні снігопади та рекордно низьку температуру. Снігопади в Іспанії забрали життя трьох людей.

Про це повідомили журналісти Комерсанта.

В Іспанії спостерігають рідкісне явище - снігопади. Поки в інших країнах люди одягаються так, немов на вулиці весна, мешканці Іспанії страждають від потужних сніжних буревіїв. Футбольні стадіони закривають, а ігри переносять. Від снігової бурі постраждали відразу кілька регіонів Королівства. Місцева влада називає цю бурю найпотужнішою за більш ніж 50 років.

Керівник Міністерства внутрішніх справ країни Фернандо Гранде-Марласка повідомив, що двоє людей загинули через повінь в Малазі. Також рятувальники виявили тіло ще одного іспанця, його знайшли під величезним шаром снігу в співтоваристві Мадрида.

Буря принесла ще одне нещастя у вигляді злив. У десяти провінціях, в тому числі в Мадриді, влада оголосила червоний рівень небезпеки. Також в провінціях були перекриті дороги, громадський транспорт тимчасово припинив свою роботу. Спортивні та культурні заходи скасовані.

Представники МНС продовжують виконувати пошукові роботи. До ліквідації наслідків снігової бурі залучили військових. Синоптики повідомили, що сніжна буря триватиме як мінімум 24 години.

Як писав "Апостроф" раніше, в Україні випаде шар снігу до 42 см- дати та карта погоди.