RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Росії згорів підпільний будинок для літніх людей: багато загиблих, відео

В результаті пожежі, в населеному пункті Борівському Тюменської області, загинули семеро людей. Інформацію підтвердив губернатор Олександр Моор.

Про це повідомили журналісти порталу Lenta.

Представники МНС заявили, що максимально швидко відреагували на перші повідомлення від місцевих жителів, які надійшли 9 січня 2021 року о 16:53. Співробітники пожежної служби відразу ж вирушили на виклик, проте до моменту їх приїзду полум'я охопило дуже велику площу. Завдяки діям вогнеборців локалізувати пожежу вдалося менш ніж за годину. У відомстві зазначили, що пожежу гасили 55 чоловік, також службі довелося задіяти 21 одиницю техніки.

Джерело повідомило, що в будівлі, де сталася надзвичайна подія, знаходився нелегальний будинок престарілих. В цьому будинку надавали послуги з розміщення та догляду за особами похилого віку. Всі, хто загинув у цій пожежі, були постояльцями цього будинку. Будову ніхто не реєстрував, як будинок для людей похилого віку.


Губернатор суб'єкта Олександр Моор опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram пост, в якому поділився подробицями надзвичайної ситуації. Повідомляється, що губернатор взяв розслідування під свій особистий контроль.

Як писав "Апостроф" раніше, причиною вибуху на газопроводі Уренгой-Помари-Ужгородпоблизу міста Лубни Полтавської області могла стати диверсія.