RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Іржавий кузов від культової Ferrari 250 GT продають за ціною нового автомобіля: фото

На онлайн-аукціоні Bring a Trailer з'явився в продажу незвичайний лот - кузов Ferrari 250 GT роботи Pininfarina, випущеної в 1958 році. У комплекті йдуть також старі сидіння і деякі елементи оздоблення салону. Ціна за раритет на даний момент - 17 тисяч доларів. За такі гроші можна купити непоганий новий автомобіль.

Опис і фото лота опубліковані на сторінці аукціону Bring a Trailer.

Як зазначено в описі, купе Ferrari 250 GT з шасі під номером 1543GT втратило свій кузов в 2014 році. Кузов раніше був чорним. Його розділили на чотири елементи - окремо передня і задня частини, передні крила зі стійками лобового скла і дах з задніми крилами і каркасом салону.

Елементи зачистили і пофарбували в червоний колір - мабуть, щоб захистити від іржі. Однак, продавець зазначив, що місцями на металі все ж є сліди корозії.

Несуча панель приладів конструкція залишилася на місці. До всього цього продавець докладе залишки крісел, капот, задній бампер, паливний бак, окантовки віконних прорізів і деякі деталі оздоблення інтер'єру. Все це також перебуває в дуже зношеному стані.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Запоріжжі виставили на аукціон автомобіль "Запорожець", який пофарбований в колір золота.