RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Рік Бика принесе випробування знаку Зодіаку, який Мессінг називав найрозумнішим

На думку великого віщуна минулого століття Вольфа Мессінга, люди під знаком Зодіаку Водолій є найрозумнішими, але в 2021 році Металевого Бика його представникам буде дуже непросто.

За інформацією астрологів, гороскоп на 2021 рік прогнозує Водоліям не найпростіший рік, але він все-таки буде досить корисним, пише predskazanie.ru.

Так, астрологи попередили, що в новому році Водоліям потрібно чимало мудрості і зрілості, щоб гідно вийти на фініш року з відчуттям задоволеності.

Крім того, представникам цього знаку доведеться відчувати втому, і на неї бажано правильно реагувати.

Астрологи вважають, що 2021 рік виявиться багатим на людські інтриги, а Водоліям настійно рекомендується уважність до поведінки і висловлювань тих, з ким їх буде зіштовхувати життя.

Є і хороші новини - в цьому році у вас з'явиться чимало шансів на виправлення раніше допущених помилок. Робота протягом усього року обов'язково дасть конструктивні результати.

Фахівці відзначають, що більшу частину року Юпітер перебуватиме у Водолії, що забезпечить тривалі сприятливі періоди, які люди цього знака повинні використовувати для оптимальної динаміки важливих життєвих процесів. До 19 серпня Водолії зможуть розраховувати на м'який вплив Урана, енергії якого допомагатимуть згладжувати гострі кути, що провокуються Сатурном.

Як повідомляв "Апостроф", згідно з прогнозом астрологів в 2021 році, який пройде під знаком Білого Металевого Бика, представники трьох знаків Зодіаку будуть зазнавати труднощів у фінансовій сфері і професійної діяльності.