RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Названо найкращі чотирьох дверні спорткари - приваблюють швидкістю та комфортом

Величезна кількість спортивних автомобілів так і залишаються маловідомими і недооціненими. Американські фахівці вирішили виправити це і представили увазі автолюбителів рейтинг кращих спортивних автомобілів сучасності. У цьому рейтингу є авто, про які знає лише вузьке коло людей. Мета американських експертів - привернути увагу до авто якомога більше людей.

Про це пишуть на Best Cars.

Першим спорткаром в рейтингу є Kia Stinger GT 2021 року. Це автомобіль класу люкс з набором різних функцій. Авто отримало двигун V6.

Tesla Model 3 - одне з кращих авто на ринку. У цього автомобіля запас ходу в 315 миль, а також багаторазові спринти з нуля до 60 кілометрів на годину.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio - відомий представник однієї з кращих серій в світі. Alfa Romeo славиться своїми неймовірними автомобілями, які можуть набирати 100 кілометрів на годину за лічені секунди. Нове авто оснащене V6 двигуном з подвійним турбонаддувом і потужністю 505 кінських сил.

Dodge Charger Hellcat Redey Widebody. Незважаючи на те, що базовий Dodge не є спортивним авто, ця модель пропонує водієві зануритися в дивовижний світ швидкості і комфорту.

Audi RS 5 SportBack 2021 року. В останні кілька років Audi розширює своє сімейство. Це авто підкорює водія не тільки стильним зовнішнім виглядом, але і здатне розганятися з нуля до 60 кілометрів на годину всього за 3,8 секунди.

BMW M8. З роками автомобілі BMW ставали все краще, вони підкорювали серця автолюбителів своїм стильним зовнішнім виглядом і неймовірним комфортом, але ця модель надає увазі ще й швидкість, яка може змагатися з топовими авто.

Porsche Panamera GTS 2021 року. Нове покоління "Панамери" більш вишукане, висококласне і швидке. Водії відчують себе в цьому в авто так, немов вони щойно увійшли в величезний палац з коштовностями. Авто відрізняється неймовірною швидкістю і розганяється до 60 кілометрів на годину за 3,7 секунди.

Subaru WRX STI 2020 року. Це авто привертає увагу комфортом, швидкістю і зовнішнім виглядом. Subaru завжди славиться своїм відомим "спортивним" виглядом, але цей спорткар - особливо чіпляє водіїв і всіх навколо.

Porsche Taycan Turbo. Ще один представник сімейства Porsche, який підкорює одним тільки зовнішнім виглядом. У цього спорткара є все для того, щоб нав'язати боротьбу своїм конкурентам.

Mercedes AMG GT 63 S. Автомобіль примітний тим, що здатний розганятися до 100 кілометрів на годину всього за 3,1 секунду. Комфорт і строгий зовнішній вигляд підійдуть як досвідченим водіям, так і підприємцям, для яких важливий стиль.

Civic Tyre R. Це один з найсучасніших спортивних автомобілів, він лідирує в переліку кращих компактних автомобілів. Версія седан буде комфортна для багатьох водіїв.

Як писав "Апостроф" раніше, названі авто з найнадійнішими двигунами.