RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Названо найбільш економічні дизельні авто - витрачають мало палива і не підводять

В Європі з 1 квітня 2020 року набули чинності нові норми викидів BS6. Це призвело до того, що багатьом заводам довелося перевести свої моделі тільки на бензинові двигуни. Але бренди Tata, Hyundai та інші продовжували пропонувати клієнтам як бензинові, так і дизельні двигуни. Рейтинг п'яти найбільш економічних дизельних автомобілів був складений в результаті тестувань на паливну ефективність, які проводилися як в місті, так і на шосе.

Про те пише CarDekho.

Порівняльна таблиця паливної ефективності

Фото: undefined

Hyundai i20 MT

Hyundai i20 третього покоління займає перше місце в рейтингу протестовані х в 2020 році автомобілів. Оснащений тими ж двигунами, що модель Venue, в тому числі і 1,5-літровим дизельним. Але в Hyundai цей двигун йде в комплекті тільки з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Паливна ефективність машини в місті і на трасі багато в чому буде залежати від стилю водіння, стану автомобіля та умов їзди.

Hyundai Creta MT

Hyundai Creta другого покоління пустили у виробництво в березні 2020 року. Двигуни у нього такі ж, як і у Kia Seltos, включаючи 1,5-літровий дизель. Цей двигун представлений з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або з 6-ступінчастим гідротрансформатором.

Honda City MT

Honda City п'ятого покоління, в комплект може входити 1,5-літровий бензиновий і дизельний двигун. Бензиновий двигун доступний з механічною (6-ступінчастою) і з автоматичною (7-ступінчастою) коробкою передач. Дизельний же двигун має тільки 6-ступінчасту механічну коробку передач. Саме завдяки цій комбінації, модель стала однією з найбільш економічних моделей 2020 року.

BMW X1 AT

BMW X1 - єдиний представник автомобілів преміум сегменту в даному рейтингу. Він оснащений 2,0-літровим дизельним двигуном з турбонаддувом і 8-ступінчастою АКПП. Не дивлячись на те, що це потужний позашляховик, він досить економно витрачає паливо і показав відмінний показник паливної ефективності.

Jeep Compass AT

Дизельно-автомобільна трансмісія в Jeep Compass була представлена в січні 2020 року. Оснащений автомобіль 2,0-літровим дизельним двигуном і 9-ступінчастою АКПП, а також трансмісією 4x4. Автомобіль зайняв п'яте місце в рейтингу, як найекономічніший дизельний автомобіль 2020 року.

Як писав "Апостроф" раніше, у США зібрали рейтинг найнадійніших автомобільних двигунів в 2020 році.