RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Харкові засвітився розкішний спорткар "отруйного" кольору - коштує понад 3 млн: фото

На одній з вулиць Харкова помітили розкішний гібридний суперкар BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition життєрадісного яскраво-жовтого кольору вартістю 3,3 млн гривень.

Відповідне фото розмістили в Instagram kharkiv_cars.

На засніженій вулиці автомобіль являв собою дуже різкий контраст. Очевидно, це автомобіль, який вже раніше не раз бачили в Харкові, але його поява - завжди подія, оскільки авто в такому кольорі було випущено всього 100 екземплярів.

"Дизайн, який вже 6 років не перестає привертати увагу. BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition", - прокоментували в мережі.

Силова установка BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition складається з 1,5-літрового трьохциліндрового турбодвигуна і двох електромоторів, а її сумарна віддача - 362 л. с. На розгін до 100 км/год суперкару потрібно 4,4 с, а максимальна швидкість - 250 км/год. Крім того, гібрид БМВ може проїхати до 37 км на електротязі.

Коштує таке авто 3,3 мільйона гривень.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Луцьку в одному з дворів посеред похмурого сірого міського пейзажу помітили суперкар Lamborghini Huracan яскраво-зеленого кольору.