RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Водохреще: головні обряди на щастя, удачу, гроші і любов

У вівторок, 19 січня, православні будуть святкувати Водохреще. В цей день прийнято освячувати воду та купатися в ополонці, оскільки, як твердить повір'я, вода на Водохреще має цілющі властивості, а також проводити різноманітні ворожіння і обряди на щастя, благополуччя і любов.

"Апостроф" розповідає про найпопулярніші магічні обряди, які проводяться на Водохреще.

День Водохреща настільки наповнений містичною енергією, що ритуали можна проводити навіть за добу до нього. Багато хто вірить, що у богоявленську ніч відкривається небо, тому Бог чує кожну молитву. Тому навіть якщо ви не будете проводити ритуал, а просто звернетеся зі своїми проханнями до Небесних Сил, можна розраховувати на те, що вони будуть почуті.

Обов'язкові умови для магічних ритуалів

Для проведення ритуалів потрібні християнські атрибути - натільні хрестики, свічки, вода, яку не обов'язково освячувати: в водохресну ніч, кажуть, з 00:10 по 1:30 будь-яка вода освячується і набуває особливої сили. І взагалі, якщо ви дуже зацікавлені в тому, щоб бажання збулося, проводьте ритуал суворо в ніч з 18 на 19 січня.

Обряди на Водохреща 19 січня: на здоров'я, щастя, удачу, гроші, любов

Обряди спрацюють краще, якщо ви перед цим будете постити протягом трьох тижнів, за день до цього (або вранці на Водохреще) відвідаєте церкву, ритуальні слова будете читати по пам'яті, причому не збиваючись, під час ритуалу станете обличчям на схід, а після його проведення викупаєтеся в ополонці.

Також бажано візуалізувати свої мрії або прохання, чітко уявляючи, чого хочете (наприклад, замовляючи воду на багатство, уявіть, що тримаєте в руках пачку грошей, або як вибираєте в магазині нову сукню чи машину).

На здоров'я

Найпростішим обрядом буде з 00:10 по 1:30 зануритися в воду відкритого джерела - вона змиє з вас всі хвороби, а якщо вірити повір'ям, то ще й масу дрібних грішків і навіть зніме порчу.

Якщо можливості зануритися немає, просто наберіть в цей час воду. Краще, якщо вона буде з річки або колодязя, але якщо ви живете в місті, підійде і водопровідна. Води повинно бути не менше 3 літрів.

Важливо: набирайте тільки в скляну посудину, і відразу ж ставте її в холодильник або інше прохолодне місце (скажімо, її можна зберігати на закритій веранді або неопалюваному балконі).

Така вода буде цілющою цілий рік, її можна застосовувати: вилити в ванну при купанні; скропити тіло при хвороби; вмиватися, якщо почнуться проблеми зі шкірою або очима; полоскати рот при проблемах з горлом і зубами; пити невеликими ковтками (нечасто) при проблемах з травленням.

Коли така вода потрапить на шкіру, не витирайтеся рушником, дозволивши тілу висохнути природним чином.

Виливати залишки води в унітаз і навіть раковину не можна. Краще полийте нею квіти, вазони, дерево в саду - рослинам теж потрібна магія здоров'я.

Ритуал на здоров'я тіла і душі

Проводять його або в ніч на Водохреще, або вдень 19 січня. Наберіть у ванну воду. Додайте в неї склянку свяченої води, покладіть хрестик (власний, натільний). Опустіться в ванну, занурившись усім тілом. Полежте так від 10 до 15 хвилин. Вийшовши з води, не витирайтеся - нехай вода висохне на вас сама.

Ритуал на зцілення

Вам потрібно відстояти всю церковну службу, а в кінці набрати свяченої води. Принісши її додому, воду треба замовити: тричі прочитайте над нею "Отче наш", тричі "Вірую" і ще три рази "Да воскресне Бог".

Після цього прочитайте такі слова (робити це необхідно з добротою і теплотою в голосі):

Зробіть три ковтки цієї води. Залишками помийте обличчя і тіло.

На багатство

Щоб захистити свій будинок від збитків і привернути в нього гроші, не полінуйтеся - сходіть в храм Божий і освятіть трохи води. Принісши її додому, з банкою води в руках обійдіть кожну кімнату, примовляючи:

Оберіть кімнату і куток, які вважаєте найважливішими в будинку. Залиште відкриту банку стояти тут до ранку, а вранці вмивайтеся святою водою.

На любов, закінчення самотності, особисте щастя

Цей ритуал провести складно, оскільки вам знадобиться освячена вода з 7 церков (в сумі, якщо змішати всю цю воду, повинно вийти не менше літра). Але саме такий ритуал вважається найсильнішим.

Вночі 19 січня, до світанку, повністю роздягніться, встаньте в ванні.

Вилийте на голову (саме на маківку) свячену воду воду, примовляючи:

Візьміть розп'яття, оберніть його до себе лицьовою стороною, і дивлячись на нього, ще раз повторіть слова заговору.

Вдень постарайтеся сходити до церкви, подякуйте Небесному Захиснику за допомогу, пожертвуйте в храм гроші і поставте в церкві одну або кілька свічок.

На виконання бажання

Візьміть свій носовичок - чистий, але не новий, а використаний. Тримаючи його в руках, чітко промовте про себе своє бажання три рази. Далі промовте такі слова:

Тепер зав'яжіть на хусточці міцний вузлик і завжди носіть його з собою як талісман. Розв'язати його можна буде тільки в день, коли бажання збудеться.

Як повідомляв "Апостроф", через карантин в Україні на Водохреща в Дніпрі не будуть обладнані місця для купання.