RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Названо авто з найнадійнішою підвіскою - не бояться поганих доріг і рідко ламаються

Раніше автоексперти розповіли про автомобілі з найнадійнішими двигунами, тепер же вони назвали машини з найкращою підвіскою.

Про це розповідає CFRS.

Підвіска - це конструкція, що складається з декількох елементів, що з'єднує колеса з кузовом і пом'якшує тряску в дорозі. Вони бувають ресорними, пружинними, торсіонними і пневматичними.

Фахівці назвали автомобілі з найнадійнішими з них.

Mercedes-Benz С і Е класу, Audi А8, А4, А3. Технічна досконалість і німецька якість дозволяють тримати пальму першості надійності і здатності протистояти поганим дорогам, брудному пальному і поганому обслуговуванню. Особливою невибагливістю відрізняється підвіска Mercedes С124 і С200.

Toyota і Mazda. Невибагливість і надійність японської техніки в багато не поступається "німцям", при більш простому і дешевому сервісі.

Kia і Hyundai. Машини, зібрані на заводах в Південній Кореї, належать до найбільш надійних і невибагливих автомобілів. Однак ті з них, що зібрані на просторах СНД, не можна навіть в малій частині віднести до надійних через низьку якість збірки.

Daewoo Nexia хоч і досить непоказна на вигляд, заробила репутацію невибагливого і надійного автомобіля.

Як повідомляв "Апостроф", раніше фахівці назвали вісім машин з найзручнішими сидіннями, що важливо для тих, хто проводить в авто багато часу.