RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Рік Бика порадує чотири найдобріших знаки Зодіаку - але потрібно докласти зусиль

На думку астрологів найдобрішими і найбільш чуйними знаками Зодіаку є Лев, Риби, Телець і Стрілець. Рік Бика буде для їх хорошим періодом для відносин з близькими і колегами, а також може бути успішним в бізнесі і просто відпочинку.

2021 рік перетворить життя трьох знаків Зодіаку в казку - Мессінг називав їх "божественними"

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті kp.ru.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Рік Бика для представників цього знаку буде як виграш в лотерею. Уміння вникнути в суть і підприємливість принесуть їм хороші і духовні, і матеріальні бонуси. Також Тельців чекають знайомства, які перевернуть їхнє життя, але для цього потрібно бути максимально відкритим для оточуючих.

Лев (з 23 липня по 23 серпня)

Для Левів самий час ризикувати і пускатися в авантюри. Бик не стане перешкоджати, якщо ви в певній ситуації вирішите піти ва-банк. Всі бізнес-справи в 2021 році будуть пробуксовувати, але тільки не в тих випадках, коли вистачить впевненості проявити сміливість, наполегливість і надзусилля. Всі ці якості дозволять Левам вийти на новий рівень.

Стрілець (з 23 листопада по 21 грудня)

Цей рік буде роком сім'ї. Стрілець зрозуміє що це основа його щастя. Якщо раніше на першому місці стояла робота і безліч інших справ, то в рік Бика Стрілець буде багато часу приділяти сім'ї, збереже теплоту у відносинах, і не буде шкодувати вільного часу на виховання дітей. Піде зайва суєта. При цьому справи у нього будуть йти прекрасно. Стрілець зможе вибудувати щоденний графік і навчиться все встигати. Однак, єдине, з чим треба бути обережним - з безмежною довірою до ділових партнерів.

Риби (з 20 лютого по 20 березня)

Риби в 2020 році змогли знайти мудрість, накопичити новий досвід та гроші. У 2021 року треба постаратися максимально це зберегти. Ця спокійна споглядальність, якій вони навчилися, принесе їм багато хорошого в рік Бика. Риб чекають подорожі, нові знайомства і просто моменти щастя, які запам'ятаються надовго.