RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Названо кращі авто з великим пробігом - користуються попитом і рідко ламаються

Раніше автоексперти розповіли про автомобілі з найзручнішими сидіннями, тепер же вони назвали надійні машини, які здатні подолати десятки тисяч кілометрів без проблем.

Про це пише av.by.

Toyota Camry

Японська Camry шостої генерації з кузовом XV40 відрізняється привабливим зовнішнім виглядом, комфортабельністю, простотою і надійністю. Все це забезпечило машині стабільно високий попит. "Камрі" - відмінний вибір для тих, хто хоче відвідувати станцію технічного огляду тільки для планових ТО.

Toyota Rav4

Більшість власників японського кросовера не мають претензій ані до підвіски, ані до коробки - авто без нарікань долає десятки тисяч кілометрів. При належному догляді бензиновий 150-сильний мотор об'ємом 2,4 літра вважається дуже ресурсним.

Subaru Forester

Кросовер з видатними позашляховими здібностями відрізняється надійністю і довголіттям. Конструкція стандартних версій з атмосферними моторами і найпростішим 4-ступінчастим "автоматом" вважається надміцною. Це відноситься як до Subaru Forester другого покоління (SG), так і третього (SH). Автомобіль оснащений дуже надійним дволітровим двигуном FB20 (150 к. с.), який без капремонту може виходжувати до 250 тисяч км.

Ford Fusion

"Американець" відрізняється невисокою вартістю, підвищеною безпекою, високим кліренсом і просторим салоном. Мікровен Ford Fusion славиться своєю надійністю, навіть якщо мова йде про майже 20-річних машинах. Автомобіль оснащувався простими "атмосферником" об'ємом 1,4 або 1,6 л, найчастіше в парі з "механікою", і мав міцну підвіску з великим дорожнім просвітом.

Honda CR-V

Кросовер CR-V без проблем виходжує не менш 300 тисяч км без серйозного ремонту. Утримання цієї машини обходиться дорожче, ніж деяких конкурентів, однак усі витрати компенсуються відсутністю необхідності ремонту двигуна і коробок передач. Надійними вважаються авто другого і четвертого поколінь CR-V.

Раніше "Апостроф" розповідав про кращі авто по витраті палива. Вони не розоряють бюджет і доступні в обслуговуванні.