RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

В Україну прийшло потепління, але морози скоро повернуться: детальний прогноз

У четвер, 21 січня, в Україну після сильних морозів прийшло невелике потепління - денні температури встановляться на рівні 2-6 градусів тепла, але вночі ще буде "мінус" - від 5 до 7 градусів.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

Найтепліше буде на заході країни: від 4 до 8 градусів тепла вдень і слабкий "мінус" - 1-3 градуси в нічний час доби.

У п'ятницю, 22 січня, морозів вдень не очікується ні в одному регіоні України. Вночі міцні морози - близько 11 градусів нижче нуля - збережуться ще на сході. А ось на решті території України вночі очікуються або слабкі заморозки, як на півдні, півночі і в центрі (1-2 градуси морозу), або плюсова температура, як на заході країни (+1+2 градуси).

Відзначається, що морози повернуться в останній тиждень січня - очікується мінус 1-3 градуси.

Народний синоптик Леонід Горбань прогнозує, що з 26 січня на українців знову чекає різке зниження температури - до 15-18 градусів нижче нуля вдень і 22-24 градуси морозу вночі - така погода протримається до кінця місяця.

Крім того, 20 січня, а також з 22 по 24 січня в країні очікуються снігопади. При цьому, 24 січня опади будуть найбільш рясними.

Читайте детальніше в матеріалі "Апострофа": Тепло вже близько, але лютий мороз ще повернеться: синоптики дали прогноз до кінця зими.