RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

На яких суперкарах їздять депутати Ради: фото і подробиці

Українські парламентарії можуть похвалитися кількома елітними автомобілями в своєму автопарку, серед яких є Ferrari, Tesla, Maserati і інші.

Про це йдеться в матеріалі видання Страна.

Журналістам вдалося відшукати, в яких деклараціях фігурують суперкари.

Рейтинг відкриває нардеп від "Європейської солідарності" Сергій Алексєєв, у якого в гаражі є спортивний Ferrari 458 Italia 2011 року з максимальною швидкістю 325 км/год. В розробці даної моделі брали участь легендарний Міхаель Шумахер. Вартість в декларації не вказано, але такий старий автомобіль зараз пропонують купити за 4,25 млн гривень.

Наступний в списку - спікер Ради Дмитро Разумков, якому до душі сучасні технології. У нього є свіженька Tesla S 2017 року, яка записана на дружину. Згідно з даними в деклараціях, цей електромобіль був придбаний за 750 тисяч, і він може розігнатися до 322 км/г.

Нардеп від "Батьківщини" Костянтин Бондарєв може похвалитися авто Mercedes-Benz G 55 AMG, який всі знають як "кубик", вартістю близько 1,5 млн. В автопарку парламентарія є ще десяток дорогих автомобілів: Bentley і Jaguar, кілька позашляховиків Toyota.


Парламентарій Анатолій Урбанський володіє незвичайною моделлю Bentley Bentayga 2016 року випуску вартістю 2,64 млн. Незважаючи на свої габарити, цей люксовий кросовер розганяється до 301 км/год.

Член депутатської групи "Довіра" Геннадій Вацак в своєму гаражі має 11 автомобілів, серед яких є Maserati QuattroPorte 2014 року вартістю 2,45 млн. Цей суперкар легко розганяється до 300 км/г.

Раніше ми представляли рейтинг самих ненадійних спорткарів Європи.