RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Під Львовом поїзд врізався в маршрутку: смертельний момент потрапив на відео

Сьогодні, 23 січня, сталася трагедія в селі Полянка Львівської області. Локомотив протаранив маршрутку. Смертельна ДТП потрапила в об'єктив відеореєстратора.

Про це написали на сайті Варта Львів.

Відомо, що автобус №119, рухаючись за маршрутом "Львів-Пустомити", не зупинився, щоб пропустити локомотив. В результаті цього сталося зіткнення.


Зараз правоохоронні органи намагаються відновити картину подій та з'ясувати, чому сталася ДТП. Залізничні колії вже очистили від уламків, і прибрали покручений автобус. Локомотив продовжив рух по своєму маршруту.

На даний момент повідомляється про одного загиблого чоловіка. Ще одна жінка в критичному стані була доставлена до лікарні, зараз її оперують.

Удар локомотива був такої сили, що автобус зім'яло посередині, а у салоні повиривало пасажирські сидіння разом з людьми.

Свідки ДТП сперечаються, як так могло статися. Хтось говорить про те, що сліпило яскраве сонце, що значно знижує радіус видимості. А хтось вважає, що водій, який багато разів проїжджав по даній ділянці, був упевнений, що в цей час ніяких локомотивів бути не повинно. Слідство триває.

Як писав "Апостроф" раніше, в Києві сміттєвоз протаранив одразу дев'ять авто.