RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Україну накриють сильні хуртовини, на дорогах буде "пекло": синоптики попередили про небезпеку

Впродовж 24-25 січня погода в Україні погіршиться, тому українці мають бути готовими до сильних поривів вітру на снігу.

Про це інформує прес-служба ДСНС.

Як попереджають рятувальники, сьогодні та завтра на Правобережжі України пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, а у західних регіонах буде значний дощ з мокрим снігом.

Також сніг завтра, 25 січня, можливий у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та Волинській областях. У ДСНС зазначають, що через погіршення погодних умов можливі хуртовини, а на дорогах ожеледиця та снігові замети (I рівень небезпечності).

"У більшості західних областей очікується утворення снігового покриву висотою 5-10 см, в Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській областях 10-20 см. Погодні умови можуть призвести до порушення енергозабезпечення окремих населених пунктів на Правобережжі України, в західних областях також і до порушення руху автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць", - йдеться у повідомленні рятувальників.

За прогнозами Укргідрометеоцентру, 24 січня дощитиме майже у всіх регіонах України, окрім Донецької та Луганської областей. Середня температура повітря вдень від +4 до +7, найтепліше буде у Криму - до +10, а вночі - від нуля до +4.

Завтра, 25 січня, у Донецькій, Луганській та Харківській областях буде сонячна погода: вдень повітря прогріється до +7, а вночі температура впаде до +3. У всіх західних областях буде мокрий сніг з температурою до +1, у центральних - очікуються дощі до +5..+9 градусів.

Раніше синоптики приголомшили аномальним прогнозом погоди на березень.