RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Лютий 2021 переверне життя п'яти знаків Зодіаку - починається "біла" смуга

Лютий, згідно з гороскопом, стане часом змін, але найсильніше вони торкнуться п'ять знаків Зодіаку.

Про це пише Аstro Мeridian.

Тілець

Лютий приготував представникам знака багато змін. При цьому Тільці можуть потрапляти у внутрішній конфлікт, не знати, яку сторону прийняти. Змінам може посприяти важливий чоловік (чоловік, батько). Зірки радять представникам знака 25-26 лютого провести поруч з сильними духом і креативними людьми.

Водолій

Лютого стане для представників знака суперечливим часом. З одного боку вони відчують потребу в змінах, з іншого - бажання всидіти на двох стільцях, щоб справа закінчилася двома протилежними наслідками.

Терези

Порушено зміни і цей знак, однак самі Терези не будуть причетні до них. Доля приготувала їм дуже хороша подія - спонтанне побачення, нове захоплення, інтерес до нового хобі, знайомство з сучасними тенденціями в мистецтві. Астрологи радять не впадати в екстаз і не думати, що це - почуття або справа всього життя. Швидше за все, інтерес буде скороминущим.

Лев

Кінець лютого принесе представникам знака поліпшення в справах. Вийде звільнитися від боргу або фінансових зобов'язань. Вирішиться питання з загальними або чужими грошима. Можливо несподіване везіння в грошових питаннях.

Риби

Риби в кінці лютого зможуть дізнатися самих себе з нової сторони. Для них це вдалі дні, щоб змінити імідж або думку,що склалася про них, створити собі новий образ. Можна знайти нове хобі для самовираження.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, яких в лютому чекають зміни і успіх.