RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Названо кращі дешеві авто - витрачають мало палива і рідко ламаються

Раніше фахівці назвали найбільш ненадійні спорткари, тепер же вони розповіли про п'ять автомобілів, які порадують власників і роботою і економічністю.

Про це пише Favorit Motors.

Renault Logan

Автомобіль оснащений 8-клапанним мотором, об'ємом 1,6 л, що витрачає всього 7,2 літра палива на 100 км шляху в змішаному циклі. Завдяки нескладній конструкції обслуговування і ремонт автомобіля здійснюється швидко і не вимагає великих витрат.

KIA Rio

Кореєць по місту витрачає всього 8,2 літра на 100 км. На нього встановлено бензиновий двигун потужністю 123 к.с. Автомобіль порадує власника високою надійністю і комфортом.

Volkswagen Polo


Автомобіль оснащується надійним 4-циліндровим "атмосферником" об'ємом 1.6 літра. Завдяки унікальній витраті палива, що становить всього 5,8 літра на 100 км в комбінованому циклі, Volkswagen Polo ще і дуже економний.

Skoda Rapid

Авто відрізняється надійністю і функціональністю. Воно оснащене економічним двигуном MPI від VW потужністю 90 к.с. Високий кліренс і місткий салон є важливими перевагами даної моделі бюджетного авто.

Ford Fiesta

Виробники використовують високоякісні матеріали і встановлюють на авто високопродуктивний двигун об'ємом 1,6 літра і потужністю 85 л.с. Модель може похвалитися відмінними ходовими якостями і яскравим дизайном.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автоексперти назвали 10 автомобілів з гарним зчепленням з дорогою, що робить їх оптимальними для їзди по складних трасах в умовах морозу і снігопадів.