RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Три години стікала кров'ю: у Рівному померла жінка, яка народжувала з "духовною акушеркою"

У місті Рівному під час самостійних пологів за місцем проживання померла 34-річна жінка. Дитина вижила і знаходиться під наглядом лікарів.

На сайті Нацполіціі Рівненської області повідомили, що протягом вагітності жінка не перебувала на медичному обліку та не зверталася до лікарів.

"У домашніх умовах вона народила сина. Його життю нічого не загрожує. Однак, врятувати його мати не вдалося", - сказано в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство" з відміткою "нещасний випадок".

Як уточнили на сайті RivneUnian, пологи приймала "духовна акушерка" в мусульманському одязі. За словами головного лікаря пологового будинку Світлани Муравської, породілля три години стікала кров'ю - народила вона о 15:15, а в лікарню її доставили о 18:20. Жінка померла від гострої крововтрати.

У породіллі це вже була друга дитина - першу вона народжувала в лікарні. Зараз хлопчик знаходиться в пологовому будинку під наглядом лікарів, його вага - 4 кг 570 грам.

Як повідомляв "Апостроф", раніше багатодітна мама Світлана Кухарчук стала мамою 18-ий раз. Жінка народила здорового хлопчика.