RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Завод ЗАЗ в Україні буде збирати авто Kia: названо моделі і ціни

Уже в лютому на Запорізькому автомобільному заводі почнуть випускати дві моделі Kia - седан Kia Rio і хетчбек підвищеної прохідності Rio X.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Kia Ukraine.

"Rio Sedan - автомобіль з сучасним дизайном, максимально адаптований для важких дорожніх умов. Rio X - стильний і динамічний кросовер з кліренсом в 195 мм, який тільки чекає можливості, щоб влитися в потік сучасного міста", - розповіли про новинки виробники, додавши, що дилери вже приймають замовлення на них.

Купити Кіа Ріо 2021 можна за ціною від 427 302 гривень за седан і від 451 287 гривень за кросовер. Базова версія Classic отримала фронтальні подушки безпеки, ESP, підігрів сидінь, кондиціонер, магнітолу.

Топовий варіант Prestige (504 054 за Rio Sedan і 544 275 гривень за Rio X) оснащується 6 подушками безпеки. Також додані клімат-контроль, круїз-контроль, камера з 8-дюймовим дисплеєм, підігрів задніх сидінь, датчики світла і дощу, парктронік, литі диски.

Як повідомляв "Апостроф", в жовтні минулого року ЗАЗ презентував новий автомобіль українського виробництва ЗАЗ "Славута". У рестайлінговій версії важко впізнати всім відому "Славуту", яка була створена на базі "Таврії". Зараз це авто перетворилося на дуже ефектний хетчбек.