RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Під Рівним мати живцем заморозила в холодильнику немовля: фото, відео і всі подробиці шокуючої історії

Мешканка села Лютинськ (Рівненська область) самостійно народила вдома дитину і поклала її ще живою у морозильну камеру.

Про подробиці трагедії повідомляє видання Radiotrek.

34-річна Альона працювала продавцем в сільському магазині. Вона жила разом з цивільним чоловіком і 10-річним сином, про свою вагітності не розповідати нікому, на облік не сталновілась. Народила жінка також потайки, вночі - в день пологів вона ще була на роботі. Коли після пологів почалася кровотеча, попросила співмешканця відвезти її в лікарню.

Під час домашніх пологів Альона втратила майже половину крові, в лікарні вона повідомила лікарям, що немовля народилося мертвим. Поліцейським вона зізналася, що поклала дитину в морозильну камеру.

Співробітники поліції знайшли новонародженого замотаним в рушник і в пакеті. Розтин показав, що він помер від переохолодження.


Породіллі призначили психіатричну експертизу. Пояснити своїх дій Альона не може. За вбивство дитини їй загрожує до 5 років в'язниці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в лікарні міста Рівне після пологів вдома померла 34-річна породілля - жінка втратила велику кількість крові і медики не змогли їй допомогти. За домашніми пологами, які заборонені в Україні, спостерігала так звана "духовна акушерка" Джаміля.