RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Коли з України підуть морози і настане весняна погода: прогноз на місяць

Українці вже втомилися від холодів і снігу. Зима в цьому році була далеко не теплою, і всі вже чекають тепла. Хоча синоптики попередили, що нас чекає найхолодніший період в році. Коли ж зимова погода змінитися весняною, розповіли синоптики.

Докладний прогноз опублікував сайт Gismeteo.

Звичайно, погода буде відрізнятися в різних регіонах країни. Однак тепла не варто чекати найближчим часом ніде. У Києві найближчий тиждень вдарять морози до 25 градусів, а плюсову температуру на термометрах жителі столиці побачать не раніше, ніж після 9 березня.

У Карпатах найближчий тиждень буде теж достатньо холодним, але на відміну від Києва стовпчик термометра не опуститися нижче 21 градуса морозу. А ось плюсову температуру тут відчують вже з 21 лютого. Хоча ночами збережеться морозна погода, вдень все ж буде від +1 до +4 градусів тепла.

У Харкові погода буде схожа на київську. Вже у вівторок, 17 лютого, температура впаде до -25. Стабільний курс на тепло Харків, як і Київ, візьме не раніше, ніж 10 березня.

В Ужгороді найближчий тиждень буде морозним. Але вже з 21 лютого денна температура встановиться в межах +1 - +3 градуси тепла.

У Львові з 15 по 20 лютого вночі мороз буде до 18-19 градусів. А стабільне тепло прийде не раніше, ніж після 8 березня.

У Дніпрі не буде таких лютих морозів, як у столиці, але найближчий тиждень все ж здивує температурами від -18 до -22. 21 і 22 лютого ненадовго потеплішає, а потім знову буде сніжно і морозно. Потеплішає лише після 8 березня.

У Луцьку, як і в багатьох інших регіонах країни, буде холодний тиждень, а тепла весняна погода почне повільно наступати лише після 10 Марта.

У Чернівцях буде теж дуже холодний тиждень з 15 по 20 лютого. Після 21 лютого вже екстремально низьких температур не буде. Ночами буде мороз до -7 градусів, а вдень від - 1 до +1. Потеплішає в області після 8 березня.

Погода в Вінниці схожа на столичну. з 17 по 19 лютого ночами очікуються морози до -25 градусів. А перше весняне тепло прийде в регіон лише з 9 березня.

У Запоріжжі теж не слід чекати особливо теплу погоду. Найближчий тиждень буде вітряно і холодно. У другій половині лютого обіцяють сніг. А потеплішає в області до +4 лише з 10 березня.

Як писав "Апостроф" раніше, тепла не буде ні в березні, ні в квітні - синоптик збентежив прогнозом на весну.