RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Названо кращі дешеві авто, які вражають своєю якістю - можуть служити "вічно"

Надійність - головна якість будь-якого автомобіля, а якщо вона поєднується ще й з доступною ціною, то це взагалі мрія будь-якого власника. Які ж моделі відрізняються надійністю, але при цьому заощадять сімейний бюджет

Про це пише Obozrevatel.

Toyota Yaris

У цього автомобіля максимальна кількість позитивних відгуків. При дбайливому ставленні та своєчасному технічному обслуговуванні машина прослужить максимально довго. Автомобіль в хорошому стані з пробігом від 150 тис. км можна придбати за 168 тисяч грн.

Volkswagen Polo

Надійний і якісний німецький автомобіль з бездоганною репутацією. Дуже надійний і вкрай рідко ламається. Хетчбек у хорошому стані та з пробігом 123000 км, можна купити за 224 тисяч грн.

Skoda Fabia

Ще один хетчбек, який добре знають і люблять на українському ринку. Це чеський автомобіль, який хвалять практично всі колишні та нинішні власники. Вартість б/у авто в ідеальному стані обійдеться в 214 000 грн.

Seat Altea

Це не класичний мінівен, і таких більше не виробляють. Однак він може похвалитися класним дизайном і надійністю. Його називають дуже практичним автомобілем, який не доставляє багато клопоту своєму господареві. З пробігом 106 тис км і у відмінному стані машину можна купити за 168 000 грн.

Mazda 2

Міський японський хетчбек новий, вважався досить дорогим авто. Але, на вторинному ринку ціна на нього впала, тому що концерн випустив за цей час безліч новинок. Машина у хорошому стані і з пробігом від 130 тис км обійдеться новому власникові в 167 000 грн.

Mazda 3

Такий же надійний, як і попередня модель, але більш габаритний, для тих, хто любить машини побільше. За автомобіль 2016 роки з невеликим пробігом доведеться віддати 314 тисяч гривень, а це в два рази дешевше нового авто.

Honda Jazz

Один з найбільш надійних японських автомобілі. Він досить компактний, економно витрачає паливо, але при цьому досить місткий. В ідеальному стані на вторинному ринку, можна знайти екземпляри, які обійдуться новому власнику в 179 000 грн.

Як писав "Апостроф" раніше, названо кращі бюджетні авто для сім'ї - не б'ють по бюджету і не підводять.