RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Відвезли в "бордель" і не дають води: нові деталі НП з українськими туристами в Занзібарі, фото

Частину із 180 українських туристів, що застрягли на африканському острові Занзібар (Танзанія) через поломку літака, поселили в гостел, який у місцевих вважається борделем, інші продовжують ночувати в автобусах і на вулиці, чекаючи на рейс в Україну.

Про це написала на своїй Instagram-сторінці відома модель Анастасія Зінченко, яка серед інших виявилася заручницею ситуації.

За її словами, авіакомпанія SkyUp, яка належить туристичному агентству Join Up, не реагує на проблему, тож коли туристи повернуться додому - невідомо.

"Ми провели в аеропорту сумарно 12 годин, на острові - ми третю добу підвішені в повітрі, виліт відкладають кожні 2 години. Нам нічого не кажуть, відповідають шаблонними фразами", - поскаржилася Зінченко.

Фото: .instagram.com

Фото: instagram.com

Фото: instagram.com

Вона повідомила, що, за розкладом турпоїздки, виліт до Києва мав відбутися в суботу, 13 лютого, о 13.02. Потім обіцяли виліт ввечері. В очікуванні рейсу багато людей спали прямо на вулиці - на лежаках біля басейну. В кінці-кінців частину туристів відвезли в хостел.

Фото: instagram.com

"Два автобуси з туристами відвезли в один з хостелів, який у місцевих вважається борделем. Нам не дають воду! Я мовчу про харчування. Тут суцільна антисанітарія. Всім людям страшно. На своєму офіційному сайті, вони пишуть, що розмістили всіх туристів в комфортних номерах . Але це брехня. 6 осіб селилися в номер за свої гроші ", - повідомила модель.

Фото: instagram.com

Вона відзначила, що авіакомпанія пообіцяла вислати потрібні деталі, щоб полагодити літак, тому туристам доведеться чекати, коли його поремонтують. Ремонт, втім, може затягнутися і на тиждень. Додатковий літак для мандрівників поки не планують надсилати.

Нагадаємо, що раніше прес-секретар МЗС України Олег Ніколенко повідомив, що українські дипломати працюють з туроператором, щоб він забезпечив українців належними умовами перебування на час затримки, а також якомога швидше вирішив питання їх повернення в Україну.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Туреччині в курортному містечку Мугла під Бодрумом в своєму будинку знайшли мертвою 25-річну українку Кристину Новицьку.