RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Краще відправити на Марс: українці жартують над польотом Степанова в Індію через зрив вакцинації

Політ міністра охорони здоров'я України Максима Степанова в Індію, де він буде особисто контролювати поставку вакцини від коронавірусу, викликав жарти в соцмережах - користувачі рекомендують послати міністра подалі, згадуючи при цьому недавню посадку марсохода на Червону планету.

"Апостроф" зібрав найпомітніші коментарі з цього приводу.

Про політ в Індію міністр Степанов повідомив на своїй Facebook-сторінці, опублікувавши фото з салону літака. За його словами, він відправляється в далеку країну, щоб особисто проконтролювати відправку першої партії вакцини від найбільшого виробника вакцин в світі - Serum Institute of India.

"Основне завдання - до вже законтрактованих 12 млн доз, досягти прямих домовленостей на поставку додаткових обсягів вакцин Oxford / AstraZeneca і NovaVax в 2021-2022 році безпосередньо з виробником", - написав він.

У коментарях під цим повідомленням користувачі мережі іронічно бажають міністру хороших вихідних і жартома дивуються, чому Степанов не відправили за вакциною на Марс, де напередодні приземлився марсоход Perseverance. З цього приводу користувачі опублікували фотожабу.

Як повідомляв "Апостроф", Міністр охорони здоров'я Максим Степанов може позбутися своєї посади, якщо до кінця тижня в Україні не почнеться вакцинація від коронавірусу.