RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Потепління з морозами: синоптик розповів про погоду в Україні в найближчі тижні

Після 20 лютого до України повернуться морози.

Новий прогноз погоди озвучив синоптик Микола Кульбіда.

Незважаючи на те, що синоптики прогнозували на 20 лютого істотне підвищення температури, морози повернуться вже за кілька днів.

Як прогнозує Микола Кульбіда, тепла погода затримається в Україні кілька днів, а впродовж двох тижнів температура незначно коливатиметься, проте погода лишатиметься зимовою.

"Ми чекаємо протягом найближчих трьох, навіть чотирьох днів підвищення температури, причому дуже суттєве, а потім невелике зниження, яке буде продовжуватися і надалі таким чином, що нічні температури будуть складати від 5 до 10 градусів морозу, а денні – від 0 до 5 градусів морозу. На півдні й заході України вони досягатимуть плюсових значень. Таким чином можна говорити, що зима продовжується, нічого особливо не змінилося, але температурний режим дійсно буде значно вищим, ніж був, наприклад, минулої ночі", - попередив синоптик Укргідрометеоцентру.

Різкий перепад температури він пояснив змінами у глобальному кліматі. У спілкуванні із журналістами Кульбіда нагадав про заяву генерального секретаря ООН Антоніу Ґутерріша, в якій той пов’язав аномальні снігопади в США зі змінами клімату.

Раніше ми розповідали, коли з України підуть люті морози.