RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

В Україну прийшло справжнє потепління: синоптики дали детальний прогноз на початок тижня

На зміну сильним морозам, які останніми тижнями скували Україну, нарешті прийшло довгоочікуване потепління: у найближчі дні температура повітря підвищиться до 5-11 градусів тепла вдень.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Укргідрометцентру.

У понеділок, 22 лютого, в Україні очікується потепління - підвищення температурних показників почнеться з західних і південних областей, де вдень очікується 4-11 градусів тепла. На решті території країни буде прохолодніше - від 0 до +3. Вночі стовпчики термометрів опустяться до 10-12 морозу на заході і до 2-4 з позначкою "мінус" на сході.

У вівторок, 23 лютого, в Україні похолоднішає, причому холодні повітряні маси накриють північні і східні області України. У південних та західних регіонах вдень очікується від 3 до 11 тепла, а вночі до 9 градусів морозу. Від 3 до 5 градусів тепла очікується вдень в центрі країни а вночі стовпчики термометрів впадуть до 4 градусів з позначкою "мінус".

У середу, 24 лютого, на всій території України вдень очікується плюсова температура: до 9-11 градусів тепла на півдні і на заході, до 2-4 тепла - на півночі і на сході і до +5 в центрі. Нічна температура буде аналогічна попереднім дням - від -12 на заході до -4 на сході.

Опадів у найближчі дні не очікується.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні в 2021 році весна буде пізньою - на початку березня особливого тепла можна не чекати.