RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Бойовики підло атакували ЗСУ на Донбасі, є загиблий і поранений: перші подробиці

У вівторок, 23 лютого, в зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків. Внаслідок обстрілу позицій українських військ загинув один боєць ЗСУ, у ще одного - осколкові поранення.

Про це повідомили в прес-службі ООС.

Як сказано в повідомленні, обстріл позицій підрозділів ООС було здійснено в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", недалеко від населеного пункту Зайцеве. Бойовики використовували міномети 82-го калібру і станкові протитанкові гранатомети.

"В результаті обстрілу один військовослужбовець загинув, ще один воїн - отримав осколкові поранення", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в цей же день бойовики відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Красногоровки, а в передмісті Авдіївки - зі станкових протитанкових гранатометів.

Як повідомляв "Апостроф", 22 лютого в бліндажі в районі донецького аеропорту виявили тіла двох українських військових. Там же з ними був третій боєць, який отримав серйозні опіки і помер в лікарні.