RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Перейшли "мертву" позначку: в окупованому Криму повністю пересохли два водосховища

В анексованому Росією Криму з'явилися нові наслідки екологічної катастрофи - там повністю виснажилися два водосховища: Сімферопольське і Загірське водосховища вже подолали позначку "мертвий обсяг".

Про це повідомили в Міністерстві ЖКГ РФ.

Оновлені дані наповнюваності водосховищ окупованого півострова засвідчили, що станом на 26 лютого 2021 року запаси води в двох водосховищах перетнули позначку "мертвий обсяг".

Так, за даними відомства повністю виснажені запаси Сімферопольського і Загорського водосховищ. За останній місяць в них не додалося води, незважаючи на рясні снігопади. Наближається до "мертвої" позначки Балановське водосховище.

Згідно з моніторингом відомства окупантів, на початку лютого найбільш близькими до "мертвого обсягу" були Балановське, Тайганське і Партизанське водосховища. Сімферопольське і Загірське водосховища на той момент вже пройшли цю позначку.

Детальніше про асиміляцію українців та кримських татар, перспективи "Кримської платформи", яку започаткував президент Володимир Зеленський, а також про те, що може змусити хазяїна Кремля Володимира Путіна піти з Криму, читайте в матеріалі "Апострофа": Росіяни розчиняють українців і татар в Криму, у нас немає і десяти років - Рефат Чубаров.