RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Названо чотирьох найбільш досвідчених брехунів по знаку Зодіаку - надурять будь-кого

Астрологи з'ясували, які знаки Зодіаку найхитріші і обманють більше інших. Звісно, всі люди брешуть, але особливо спритно і без будь-яких докорів сумління це робить чотири знаки - Близнюки, Скорпіон, Рак, Риби.

Про це пише yandex.ua.

Виявляється, деякі знаки Зодіаку частіше, ніж інші, схильні використовувати брехню в своїх цілях.

1 МІСЦЕ: БЛИЗНЮКИ

Люди, народжені під цим знаком, краще за всіх обманюють і вміють обвести будь-кого навколо пальця. Подвійна натура Близнюка часто штовхає його на брехню, причому, брехню абсолютно непотрібну і недоречну. Якщо Близнюк досить легковажний, він буде брехати, не розуміючи, що може заподіяти комусь шкоду або неприємні емоції. Він також може брехати, демонструючи зовсім не ті почуття і емоції, які відчуває насправді.

2 МІСЦЕ: СКОРПІОН

Скорпіонів можна назвати не стільки брехливими, скільки хитрими і виверткими. І брешуть вони не заради забави, а для того, щоб ніхто не здогадався, що ж у них твориться в душі. Скорпіони вміють залишатися холодними і байдужими навіть тоді, коли їхнє серце готове вистрибнути з грудей. Скорпіони - найбільші хитруни Зодіаку і часто використовують хитрість і брехню з метою помсти.

3 МІСЦЕ: РАК

Раки не будуть демонструвати вам свої почуття і емоції, а також не будуть ділитися сокровенним. Принаймні, поки ви не станете для них рідною душею. Для Раків важливо їхній власний простір, в який вони вважають за краще нікого не пускати, а значить, вміють вміло приховувати щось особисте від чужих очей, вміючи брехати або недоговорювати. Часто буває і так, що Рак обманює сам себе, чи то від невпевненості, чи то щоб не стикатися з неприємною правдою.

4 МІСЦЕ: РИБИ

Риби досить хитрі і вміють добре пристосовуватися до обставин, отримуючи вигоду зі своєї брехні. Хоча бувають і дуже чесні Риби, все ж у будь-якої Риби з'являються в житті обставини, в яких вона просто не може бути чесною, адже вона така вразлива, а правда часом може зірвати з неї всю тендітну броню і поранити її. Риби - майстри самообману. Вони найчастіше обманюють навіть не інших, а себе, продовжують вірити в придуману ними брехню і щиро не розуміють, коли хтось намагається їм пояснити, що на ділі все відбувається зовсім інакше.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, знайомство з якими для жінки закінчиться щасливими стосунками і довгим сімейним життям.