RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Названо п'ять головних кар'єристів за знаком Зодіаку - готові піти по головах заради мети

Астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких важливіше отримати підвищення на посаді, ніж обзавестися сім'єю. Ці люди спочатку будуть будувати кар'єру, і тільки потім любовні відносини. Отже, найбільші кар'єристи - Овни, Близнюки, Леви, Стрільці і Водолії.

Про це пише zen.yandex.ru.

Овен

Овни дуже цілеспрямовані і працелюбні люди, які не уявляють своє життя без роботи. Овни люблять жити добре, а для цього їм необхідно багато і наполегливо працювати. Вони не бояться брати на себе відповідальність. Представники вогняного знаку Зодіаку готові годинами сидіти на робочому місці. Їм нічого не шкода для результату.

Близнюки

Люди під ці знаком зовсім не вміють відпочивати. Їхня відпустка повинна бути активною і насиченою. В роботі Близнюки точно такі ж і навіть ще активніші. Близнюки не втомлюються ставити цілі і досягати їх. У них завжди є запасний план. В їхній голові безліч нереалізованих ідей і планів, які вони прагнуть втілювати.

Лев

Лев готовий на все заради розкішного і заможного життя. Він не боїться роботи і труднощів, їм подобається відчувати себе успішними, бути краще за інших. Вони готові докласти масу зусиль, щоб побудувати блискучу кар'єру. Спочатку Лев багато трудиться, а потім насолоджується всім тим, чого зміг домогтися. Тільки потім він буде їздити на дорогі курорти і дозволяти собі не працювати тижнями.

Стрілець

Стрільці можуть створювати все з нуля, вважають за краще тихою ходою йти до своєї мети. Азартний і енергійний Стрілець не може сидіти без діла, тому робота для нього все. Кар'єру Стрілець вибудовує поступово. Він багато працює, при необхідності береться за будь-яку роботу.

Водолій

Лише після побудови кар'єри вони замислюються про сім'ю. Водолії уважно підходять до вибору професії. Уже в процесі навчання вони починають думати про те, як будуть вибудовувати свою кар'єру. Вони починають працювати з самих низів, добре і відповідально виконують свої обов'язки, поступово піднімаються кар'єрними сходами. Головна мета Водолія - стати керівником великої компанії. Заради цього вони будуть докладати всі зусилля.

Нагадаємо, що астрологи склали гороскоп для знаків Зодіаку на 4 березня 2021 року.