RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Українська розвідка влаштувала бойовикам "м'ясорубку" і вивісила прапор України

В мережі опубліковано відео з розповіддю жителя Горлівки, що підтримує терористів "ДНР", про вилазку українських розвідників, які встановили на бліндажі противника національний прапор.

Відповідні кадри опублікував на своїй Facebook-сторінці Володимир Вевелкін, глава військово-цивільної адміністрації Зайцева.

У цьому ролику чоловік нарікає на втрати терористів, які вони понесли в ході розвідки боєм. У той же час він говорить про вилазку українських розвідників, які увійшли в спорожнілі позиції бойовиків.

"Стояли на бліндажі, все, наступ. Стояли, кажуть: "Уяви - відкриваємо вранці очі, сонце піднімається - і український прапор". У них на бліндажі прив'язали, уявіть, укропи!" - дещо плутано розповідав він.


Горловець зазначив, що українські військові нікого не чіпали, не кидали гранат, а тільки "продемонстрували свою силу", викликавши тим самим переполох в рядах бойовиків.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Донбасі загинув український військовий з Полтавської області Андрій Мірча. Бійцю було 19 років.