RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Бойовики на Донбасі стріляли з артилерії та отримали гідну відповідь: відео

Незважаючи на те, що 22 липня 2020 року Тристороння контактна група встановила додаткові заходи щодо посилення та контролю режиму припинення вогню, російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати українські позиції. Тільки за добу, 7 березня, ворог п'ять разів порушив режим тиші.

Про обстріл позицій збройних сил України повідомляється на офіційній сторінці "Операція Об'єднаних сил" в Facebook.

Тут також зазначається, що збройні сили Росії відкрили вогонь поблизу Авдіївки. Обстріли відбувалися з мінометів 120-го і 82-го калібру. Українські військові змогли гідно протистояти атаці. На щастя, про загиблих не повідомляється.

Де зафіксовані обстріли?

Вогняна активність з боку бойовиків була зафіксована поблизу Лебединського, Донецька область. Тут українські позиції були обстріляні з 82-го калібру, а також з гранатомета.

Під населеним пунктом Дослідне, з боку збройного формування Російської Федерації спостерігався не прицільний вогонь з підствольного гранатомета. А ось по позиціях поблизу Південного вівся вогонь з протитанкового ракетного комплексу, а також стрілецької зброї.


Фахівці української служби з надзвичайних ситуацій повідомили про розмінування майже п'яти гектарів території. Було знайдено більше 60 вибухонебезпечних предметів.

Про обстріл українська сторона вже повідомила в ОБСЄ. Збройні сили України, як і раніше продовжують гідно контролювати ситуацію.

Читайте також: Поїхати на Донбас стане складніше - бойовики готують дивний закон.