RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Кращі привітання з 8 Березня для дівчини, дружини: вірші, проза, відеолистівки

Міжнародний жіночий день відзначають 8 березня. В цей день вітають всіх представниць слабкої статі: дівчаток, дівчат, жінок.

"Апостроф" зібрав найкращі вірші, прозу і відеолистівки, щоб привітати всіх милих дам.

Привітання з 8 березня дівчині або дружині у прозі та віршах

Дорога моя, кохана, ніжна! Вітаю тебе з Міжнародним жіночим днем! Це радісне свято початку весни, в яке так приємно продемонструвати всій половині людства, заради якої ми живемо, свою любов і ще раз сказати всім жінкам те, які вони гарні!

***

Вітаю тебе з 8 березня - самим чудовим святом весни! Я знаю, що ти його дуже любиш, а я дуже люблю тебе! І тому, кохана, я дуже хочу зробити цей день для тебе незабутнім. Розкажи мені про свої мрії, а я постараюся втілити їх у життя!

***

Привіт, не знаю чи зможу я умістити всі слова в одній вітальній СМС-сці, але я вітаю тебе, з 8 березня! Дуже люблю тебе, думаю про тебе дні і ночі, ти зводиш мене з розуму своїми ... ні, краще я скажу тобі все це при зустрічі!

В цей святковий день весняний,
Тобі найкращій, незрівнянній,
Шлю сонячні вітання
І найкращі побажання.

****

Бажаю неба голубого,
Хліба запашного
Джерельної води,
Щоб не було біди!
Бажаю, щоб бурі і грози
Зимою і літом минали наш дім,
Добро і достаток, любов і повага
Хай завжди панують у нім.

****

Нехай тендітні пахощі троянд
Навіють щастя, ніжність і кохання,
Хай здійснює бажання зорепад
І втілює у дійсність сподівання!

****

Вітаю тебе з 8 березня! У день весни нехай розтане весь лід в твоєму сердечку, нехай його наповнить взаємна любов до того, хто дарує тобі букет і так скромно, але від щирого серця зізнається в любові ... Будь щаслива, єдина моя! Сама мила і ніжна!

***

Кохана, зі святом! До тебе я був холостяком, похмурим псом, який довгими ночами вив на місяць від туги! Але ти легко перетворила мене на захопленого, щасливого цуценя і тепер я готовий вічність вартувати твій спокій, твій світ, твоє щастя... З 8 березня тебе!

Кохана моя! А знаєш, якщо сьогоднішнє свято 8 березня покласти на бік, то вийде знак нескінченності! І я напевно саме це з тобою і зроблю! Покладу і буду любити тебе вічно! Нехай вічно триває свято і наша любов! З 8 березня тебе, рідна!

***

Кажуть, чоловіки шукають коханих в чомусь схожих на матір, на першу дитячу любов ... Але я полюбив тебе тому, що ти особлива, єдина і неповторно прекрасна! Я вітаю тебе, кохана, зі святом і бажаю завжди бути самою щасливою!

***

Із чудовим днем любові
Щирі сердечні вітання,
Хай буде у житті доволі
І ласки й ніжності й кохання!

****

В твоєму погляді я бачу,
Зірки і сонце золоте,
Коли всміхаєшся неначе —
Усе трояндами цвіте.
Нехай любов, натхнення, мрії
Завжди в душі твоїй живуть.
Хай щастя серце твоє гріє,
Бо ти і є весна… майбуть.

Раніше моє життя було вельми цікавим, були приємні миті, але весь час мені здавалося, що чогось не вистачає... І ось тепер я точно знаю - мені не вистачало тебе! Лише разом з тобою я відчув, як моє серце б'ється! Прийми мої вітання зі святом 8 березня, кохана моя!

***

Вітаю з 8 березнем! Які ти любиш квіти? Я приніс всіх потроху... Який твій улюблений десерт? Знаю! Мої ніжні поцілунки! Дозволь, кохання моє, закрутити тебе на руках і віднести в нове, щасливе життя! Дозволь берегти і зберігати тебе як рідкісну квітку!

***

Бачити кохану щасливою - що може бути прекрасніше і бажаніше для чоловіка? А від свідомості того, що ти знайшла щастя поруч зі мною, я ходжу задоволений і гордий як павич! Зі святом, любов моя, зірочка моя! Нехай доля завжди посміхається тобі, а ти мені - посміхайся ще яскравіше!

Відеолистівки з 8 березня


Дивіться також: Прикольні поздоровлення і веселі листівки в Міжнародний жіночий день 2021